BejelentésMinden, ami ingatlan!
Jó ingatlan = jó befektetés!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Isten hozta honlapunkon!

Közel húsz éves „ingatlanos tapasztalattal” hoztuk létre ezt a honlapot családunk, barátaink, ismerőseink, szakmai partnereink ingatlanokkal kapcsolatos ügyei rendezésének megkönnyítésére valamint hasznos információk, friss szakmai hírek megjelentetésére, amelyeket bármely érdeklődőnek szívesen ajánlunk a figyelmébe.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a honlapunk működése és működtetése valamint az azon olvasható hirdetések magáncélúak, az ingatlanajánlatok, keresések, információk megjelenése teljesen ingyenes, semmiféle költséget (regisztrációs költség, megbízási díj, közvetítői jutalék stb.) nem számítunk fel. A „Partnereink” menüben találhatók azok a vállalkozások, amelyek szolgáltatásaikat megfelelő díjazás ellenében végzik.

Iránytű

A menüpontokban található ingatlanok sorszámmal (telefonszám is egyben) vannak ellátva, amely sorszámok hivatkozási számként is szerepelnek a Képgaléria vonatkozó fotóihoz. A hirdetésekben megadott telefonszámok, levelezési és e-mai címek közvetlenül a hirdetést megjelentető személyek elérhetőségét jelentik, az esetleges kapcsolatfelvételről mi nem kívánunk tudomást szerezni, a megjelenő adatokat mi nem ellenőrizzük, azoknak tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

A Hasznos tanácsok menüpontban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre ollóztunk össze – az interneten bárki számára elérhető – szakmai válaszokat ügyvédek, építészmérnökök, hiteles adószakértők, ingatlanközvetítők és építési, ingatlanforgalmazási szakemberek tollából. A fenti témákkal kapcsolatos leinformálható szakmai tanácsokat Önöktől is örömmel fogadunk, azokat a jelzett menüpontban szívesen megjelentetjük.

Jó és hasznos böngészést kívánok barátaim nevében is

Boronkay László

Okl. ingatlanközvetítő és értékbecslő

 

(Lehet, hogy egy kicsit már nem ártana frissíteni az oldal :))

Utolsó frissítés: 2015.01.18.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!